Концертом ,,БАЈАГЕ И ИНСТРУКТОРА”, у фантастичној атмосфери Бојчинске шуме у Прогару је отворено 11. по реду Бојчинско културно лето.

Момчило Бајагић и његов бенд су се на нашу позорницу вратили после 13 година и сјајним наступом, који је потрајао више од два сата, направили савршен увод у све оно што нас очекује током лета.

Манифестацију је званично отворио председник ГО Сурчин Стеван Шуша, а Момчилу Бајагићу уручена је традиционална плакета БКЛ-2022.

На позорницу су били и Жика Миленковић, Мирослав Цветковић, Марко Њежић Кића и Чеда Мацура и концерт је почео праћен овацијама публике.

Уобичајено за Бојчинско културно лето, у хитовима легендарног бенда уживале су све генерације – од мале деце, па све до њихових бака и дека.

Хитови “Године пролазе”, “Кап по кап”, а убрзо и “Берлин“, “Кад ходаш, ,,Живот је некад сив, некад жут” низали су се један за другим.

Публику су обрадовали бисом на којем су извели још две нумере ,,Откада тебе волим”  и ,,Само нам је љубав потребна” и тим завршили свој наступ који ће се дуго препричавати и сасвим сигурно бити урезан у сећање свих љубитеља домаћег рока.

 

Наредног викенда, 10. 6. 2022 очекује нас концерт КУД-а Срем и 12. 6. 2022. концерт оркестра КУД-а Срем.

Подсећамо вас да су програми бесплати за све посетиоце, а до Бојчинске шуме може се доћи линијом ГСП-а 605.

Добродошли!